Baderom

Renovering av baderom

Totalrehabilitering av baderom

Når et bad skal totalrehabiliteres, rives alt på det gamle badet ned til grunnen, og badet bygges opp på nytt. Da legges det nytt fundament, vegger og gulv får ny konstruksjon, og badet får nytt røropplegg. I tillegg kommer det estetiske som nye fliser, baderomsinnredning og materialer. 

Dyktige fagfolk

Totalrehabilitering av baderom er en omfattende og kostbar prosess, og det er derfor viktig å velge fagfolk med dokumentert kompetanse. På den måten slipper du å bekymre deg for at monteringen ikke holder mål i det lange løp. Vi i Rørleggerhuset AS utfører totalrehabilitering av bad til god pris og høy kvalitet. Vi har lang erfaring med dette, og sørger for at arbeidet blir utført etter forskriftene. Rørleggerhuset AS har sentral godkjenning og våtromssertifikat, slik at du kan være trygg på at arbeidet blir skikkelig utført. 

Befaring og prisoverslag

Vi kommer gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for deg og ditt bad. Etter befaringen får du oppdragsbeskrivelse, tidsramme og en pris på hva det kommer til å koste. 

Vi ordner også eventuelle søknader til kommunen.

Her kan du se våre tidligere rehabiliteringsprosjekter.

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
400 84 040
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Rørleggerhuset
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice