Nybygg

Pusse opp badet

Kjøper du ny bolig, går det ofte greit å pusse opp overflater i de fleste rom selv. Unntaket her er definitivt badet! Skal du pusse opp badet, bør du ikke gjøre det selv. Mange tenker at å pusse opp badet selv er en billig måte å få nytt bad på – men der kan du få en skikkelig økonomisk backlash i etterkant. Våtrom må gjøres på den riktige måten – av fagfolk. Du vil jo ikke ha ubehagelige overraskelser om få år, så derfor bør du kontakte oss.

Regler for oppussing av badet selv

Jo, uten et bad som følger våtromsstandarden, gjelder ikke forsikringen din om noe skulle skje. Og når du gjør noe du ikke egentlig kan godt nok, øker også sannsynligheten for at dette «noe» kommer til å skje. Og «noe», det kan for eksempel være en vannlekkasje fra et ureglemetert røropplegg som gjør at du må rive opp alt, og gjøre hele badet på nytt... ikke akkurat det som karakteriseres som penger spart. (Da har vi heller ikke nevnt kostnadene med å pusse opp rommet UNDER badet, som vannet kommer til å renne ned i...)

Nytt bad

La profesjonelle ta jobben med å pusse opp badet

Oppussing av baderom kan være en omfattende og kostbar prosess, og det er derfor viktig å velge fagfolk med dokumentert kompetanse når du skal pusse opp badet. Slik slipper du å bekymre deg for at monteringen ikke holder mål i det lange løp. Vi i Rørleggerhuset AS utfører arbeidet til god pris og høy kvalitet. Vi har lang erfaring med dette, og sørger for at arbeidet blir utført etter forskriftene. Rørleggerhuset AS har sentral godkjenning og våtromssertifikat, slik at du kan være trygg på at alt arbeid blir skikkelig utført.

Oseaner av muligheter 

Vi har lang erfaring med å pusse opp bad, fra de fleste tidsepoker. Det finnes også fantastiske reproduksjoner av alle typer fliser og baderomstilbehør. På denne måten vil du kunne gjenskape stilen, men med dagens trygge standard – og ikke minst, med dagens fantastiske komfort. For de hadde neimen ikke varme i gulvet i 1920! Og hva med å høre på klassisk musikk fra skjulte høyttalere i taket, der du ligger i det franske badekaret med løveføtter

Pris på oppussing av bad

Det er det mange som lurer på prisen for å pusse opp et bad! Og her er det utrolig mange variabler, som du sikkert skjønner. Det avhenger av infrastrukturen til badet ditt, tilstanden på det eksisterende røropplegget, størrelsen på badet, prisen på fliser og sanitærmøbler, og hvilke andre løsninger du trenger ellers. Ofte er det litt vanskelig å sette en pris på oppussing av ditt bad før vi vet helt sikkert hva vi har å forholde oss til. Vet du akkurat hva du vil ha, og hvordan badet ditt er lagt opp med rør og el etc.? Da kan du sende oss en plantegning med detaljerte beskrivelser, og vi regner ut så godt det lar seg gjøre hva det kommer til å koste.

Er oppussing av badet er en lønnsom investering

Om det er lønnsomt å pusse opp badet avhenger av flere faktore. Kostnaden for oppussingen av et bad kan koste alt fra 200.000 til 400.000 kroner eller mer, avhengig av størrelse, standard og valg av materialer.  Et nytt og moderne bad gir deg økt komfort og bruksverdi i hverdagen. Dette kan ikke kan tallfeste i kroner og øre, men er en en viktig faktor for mange av våre kunder.

Total oppussing av baderommet, eller delvis fornying

Gamle bad kan være sjarmerende, og passe godt inn i stil med resten av huset, om dette representerer en typisk tidsepoke. Allikevel er det ofte ikke så lurt å beholde badet som det er, og bare bytte ut dusjen og vasken. Eldre bad fulgte ikke nåtidens krav til våtrom da de ble laget, og det kan ligge fuktighet og lure under de klassiske flisene. Men, ikke fortvil, det finnes fantastiske reproduksjoner av alle typer fliser og baderomstilbehør. På denne måten vil du kunne gjenskape et fordums baderom i all sin antikke prakt, men med dagens trygge standard – og ikke minst, med dagens fantastiske komfort. For de hadde neimen ikke varme i gulvet i 1920! Og hva med å høre på klassisk musikk fra skjulte høyttalere i taket, der du ligger i det franske badekaret med løveføtter?

Hvor lang tid tar det å pusse opp badet

Hvor lang tid det tar å pusse opp et bad, avhenger av kompleksiteten. En overflateoppussing krever kortere tid enn en totalrenovering av baderommet. En totalrenovering av badet tar gjerne 4-6 uker, men dette vil selvfølgelig variere.

Befaring og prisoverslag på oppussing av bad

Vi kommer mer enn gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring, om du bor i Oslo eller Akershus. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer aller best for deg og ditt bad. Etter befaringen får du oppdragsbeskrivelse, tidsramme og en pris på hva det kommer til å koste. I tillegg ordner vi eventuelle søknader til kommunen.

Pusse opp badet

Lang erfaring med oppussing av bad

Vi har lang erfaring med å renovere bad, fra de fleste tidsepoker. Sjekk også eksemplene våre på utført arbeid, kanskje du finner litt inspirasjon? Vi kan bistå deg med forslag til både fliser og installasjoner om du ønsker. Våre håndverkere er alltid oppdatert på det nyeste innen fagfeltet, også når det gjelder trender og nye produkter. Det er ikke alltid like lett å manøvrere i jungelen av leverandører der ute når du skal pusse opp badet, så bare spør oss.

Rørleggerhuset AS er en mesterbedrift som har sentral godkjenning og våtromssertifikat, slik at du kan være trygg på at arbeidet blir skikkelig utført. 

Det billigste er ikke nødvendigvis det smarteste 

En annen ting å huske på når du skal velge produkter og design, er å faktisk legge dette frem for håndverkeren før du kjøper eller bestiller. Kanskje er det noe viktig du ikke visste du måtte ta hensyn til? Vi har sett kunder som har måttet bytte eller kjøpe nytt, fordi de ikke var klar over hvordan de forskjellige produktene skal passe sammen. Kanskje er det ikke mulig å montere de aller største flisene i ditt bad – uten at de sprekker opp? Kanskje velger du feil bryter til det vegghengte toalettet ditt, slik at du ikke når knappen med setet oppslått? Den billigste løsningen blir plutselig ikke så billig lenger, om du må kjøpe en til. Våre fagfolk vet hvordan dette fungerer i praksis, så spør hos heller en gang for mye!

Se noen tidligere referanser

 

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
40 08 40 40
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Mesterbrev

Mestermerket

Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

Startbank

Leverandørregister for bygg og anlegg

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn-sertifisert

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice