Nybygg

Rørlegger Oslo 

Rørleggerhuset utfører alt av rørleggerarbeid til kunder i Oslo og Viken. Våre arbeidsomme og serviceinnstilte rørleggere har erfaring med alt fra enkle serviceoppdrag, til større boligprosjekter med eventuelt vannbåren varme som bidrar til et bedre inneklima.

Ønsker du et rørleggerfirma som er fleksibelt, pålitelig og som alltid streber etter å oppnå den høyeste standarden? Da har du kommet til rett sted.

For, er det en ting du absolutt ikke bør fikse selv, er det vvs-arbeid. Med en godkjent og proff håndverker, kan du senke skuldrene og vite at alle rør, avløp og koblinger fungerer som det skal. Akkurat her vil du ikke ha noen overraskelser. Våre rørleggere i Oslo har solid utdanning og praksis i faget.

Kort ventetid og høy kvalitet i alle ledd.  

Rørlegger Oslo

VVS er et fagområde

VVS er en forkortelse for varme- ventilasjons- og sanitærteknikk, altså et samlebegrep for det meste som har med røropplegg å gjøre i et bygg. Kort sagt, det vi kan best. Eller tenkte du det egentlig stod for Veldig Vanskelige Saker? For deg kanskje, men ikke for oss! For oss betyr VVS også Vi Vet Sikkert! Dette er faget vårt, og samlet har vi den erfaringen du trenger for å få det beste resultatet hos akkurat deg.

Rørlegger hjelp utenfor ordinær åpningstid 

Vårt kundesenter er bemannet døgnet rundt40 08 40 40
Vi rykker ut så du kan begrense skadene og få ting i orden på kortest mulig tid. 
(Men, kanskje du bør skru av hovedvannkranen aller først!)

Rørlegger Oslo

Rørleggermester i Oslo 

Kontakter du Rørleggerhuset kan du være trygg på at du får god og autorisert rørleggerhjelp. Vi er en godkjent mesterbedrift med sentral godkjenning og våtromssertifikat. Kvalitet lønner seg!

Rørlegger med bred kunnskap og kompetanse

Våre allsidige, løsningsorienterterte rørleggere i Oslo utfører små og store serviceoppdrag, som utskiftning av servanter, dusjkabinett, toaletter, badekar, varmepumper, kraner, radiatorer, dusjarmaturer, kjøleinstallasjoner, installasjon av vaskemaskin, varmtvannsberedere og annet VVS-utstyr. Vi kan tilby det meste innen rørleggerfaget.

Hva koster en rørlegger Oslo 2024

Prisen for en rørlegger er avhengig flere faktorer, og relativt enkle oppgaver som å skifte en kran eller reparere et toalett vil typisk koste mindre enn mer komplekse oppgaver som å installere et nytt bad eller reparere en lekkasje. Prisen på materialer vil også variere avhengig av kvalitet og type.

Akutte oppdrag, utenfor ordinær arbeidstid der vi må rykke ut umiddelbart, vil typisk koste mer enn planlagte oppdrag.

Vet du om trent hva som trengs å gjøres? Da kan du ta kontakt med oss og beskrive prosjektet ditt. Deretter kan vi gjøre et overslag, så du vet cirka hvor mye det kommer til å koste. Det aller beste er om du kan gi oss en plantegning, et godt foto eller lignende, så vi skjønner hva vi skal forholde oss til.

Klikk på kontakt og send gjerne en melding gjennom skjemaet som ligger der eller Ring oss! Vi slår gjerne av en prat.

 

Rørlegger Oslo

Rørlegger Oslo priser 

Vi har ikke liggende noen prisliste ute på nett, siden hvert eneste prosjekt er forskjellig fra det neste - og det er mange variabler som teller med i prisen. Imidlertid er vi åpne om hva alt koster, så bare spør.

Rørlegger Oslo

En vannskade kan være alvorlig 

En vannskade er nok den aller største frykten for en huseier, og det med rette. I Oslo hvor boligprisene er ganske så høye, kan en vannskade med alt det dette fører med seg, gi store kostnader som ikke nødvendigvis er enkelt å takle. En liten, usynlig lekkasje kan gi enorme konsekvenser etter en stund og er den vanligste skadedtypen i norske hjem. 

Reparasjon av vannlekkasjer
Dette kan inkludere reparasjon av lekkasjer fra rør, ventiler og kraner. Vi kan erstatte skadede rør og sikre at vannlekkasjer stoppes.

Det er viktig å handle raskt hvis du oppdager en vannskade. Jo raskere du reagerer, jo mindre skade vil vannet forårsake. Hos oss får du akutt hjelp døgnet rundt om det oppstår vannlekkasje. 

Kontakt forsikringsselskapet
Meld skaden til forsikringsselskapet ditt så snart som mulig og dokumenter skaden ved hjelp av bilder og video.

Har du problemer med vannlåsen?

Vannlåsen er viktig del av avløpssystemet og den kan bli bli tett av forskjellige grunner. Den forhindrer også kloakklukt fra å komme inn i boligen din, og om vannlåsen ikke fungerer som den skal, kan kloakklukt sive ut i rommet.

Rengjøring av vannlåsen

Forberedelse
Finn frem en bøtte for å samle opp vann og skaff deg en gammel klut eller et håndkle.

Fjern overflødig vann
Plasser bøtten eller skålen under vasken for å samle opp vannet som kan komme ut når du åpner vannlåsen.
Åpne kranen og la vannet renne ut.

Rengjør vannlåsen
Noen ganger kan blokkeringer eller avleiringer føre til at vannlåsen ikke fungerer sikkelig. Prøv å skru av koppen som sitter under vasken og rense vannlåsen grundig.

Sjekk  vannlåsen for lekkasje
Sørg for at det ikke er lekkasjer rundt vannlåsen og prøve å stram forsiktig til.

Kontroller avløpet
Sjekk om det er blokkeringer i avløpet som påvirker vannlåsens funksjon og se etter oppsamlet rusk.

Vi anbefaler å rense vannlåsen regelmessig for å unngå blokkeringer og dårlig lukt
Hvis du merker dårlig lukt eller at vannet renner dårlige, bør du sjekke og rengjøre vannlåsen umiddelbart.

Kontakt Rørleggerhuset
Hvis problemet vedvarer, eller hvis du ikke er komfortabel med å håndtere det selv, kan det være lurt å kontakte oss.  Vi kan vurdere situasjonen og gi deg råd om hva som må gjøres.

alt="Rørlegger

Her kan du lese mer om tette rør

Rørleggerhuset - En rørlegger med bred kunnskap og kompetanse

Du bør derfor være føre var, og alliere deg med noen som kan rør og vvs, og som stiller opp når du virkelig trenger det.

Vi legger alltid opp til at vvs-systemene vi leverer skal ha lang levetid, og være enklest mulig å vedlikeholde. Lurer du på om røropplegget i huset ditt er bra nok? Begynner det å bli gammelt, eller vet du ikke helt hvordan tilstanden er?

Ta kontakt med oss, så kan vi komme og sjekke det for deg. Det er virkelig ikke verdt det å miste nattesøvnen over dårlig rørarbeid!

Rørlegger oslo

Variert kundegruppe

Fordelen ved å jobbe i et stort kompleks område som Oslo og omegn, er at ingen oppdrag er like, og kundegruppen vår er også svært variert. Slik får vi jobbet med alle typer prosjekter, noe som kommer deg til gode. Store bygg, små bygg, dyre, kompliserte marmorbad eller standard kontorlokaler – vi har vært borti det meste. Vi fikser det du trenger å fikse, selv veldig vanskelige saker er hverdagskost for oss!

En rørlegger i Oslo som garanterer kvalitet

Vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd. Fornøyde kunder er god butikk for oss! Sjekk ut eksempler på arbeider vi har utført for kunder i Oslo og Viken under fanen «Referanser».

Velkommen til å kontakte Rørleggerhuset AS, en rørlegger i Oslo som garanterer kvalitet på alle områder innenfor rørleggerfaget.

Rørlegger Oslo

Våre rørleggertjenester og fagområder

Nybygg
I byggeprosjekter og nybygg er vi involvert i opprettelse av alt det rørtekniske. Vi leverer kjente merkevarer innen VVS-utsyr, baderomsmøbler, toaletter, vasker, varmtvannsberedere og dusjkabinetter. Vi er vant med å jobbe med radiatorer, sanitæranlegg, vannbåren varme og varmeanlegg.

Baderom
Når et bad skal totalrehabiliteres, rives alt på det gamle badet ned til grunnen, og badet bygges opp på nytt. Da legges det nytt fundament, vegger og gulv får ny konstruksjon, og badet får nytt røropplegg. I tillegg kommer det estetiske som nye fliser, baderomsinnredning og materialer. Det er viktig å bruke folk med erfaring, så du ikke velger feil her.

Flytte kjøkkenet 
En økende trend de siste årene er å flytte kjøkkenet inn i stuen. De fleste gjør dette for å få et ekstra soverom, og samtidig få en mer moderne og åpen kjøkkenløsning. Med økende boligpriser vil dette fort lønne seg! Dette er en type jobb vi har lang erfaring med, og vi hjelper deg med å få den beste løsningen for din bolig.

Vannbåren varme
Dette er vann som varmes opp, og sirkuleres i boligen via rør eller gjennom radiatorer. Vannbåren varme gir en særlig gode varme i boligen og bidrar til et sunnere inneklima. Vi er også gode på forskjellige typer varmepumpeteknologi, og andre løsninger som sparer strøm på oppvarmingen.

Rammeavtale
Ved inngåelse av en service-/rammeavtale sørger vi for regelmessig kontroll, og sikrer at alle VVS-installasjonene i bygningen er i god stand til enhver tid. Vår styrke er at vi alltid er raskt på plass og leverer kvalitet i alt vi gjør! Vi har erfaring med borettslag, næringsliv og private hjem.

Høytrykksspyling av rør
Rørleggerhuset AS har en egen spyle avdeling med rørleggervakt 24 timer i døgnet, for tjenester med høytrykkspyling av tette rør og avløp, som vi kaller Spylehuset. Direktenummer til døgnbemannet spylebil er: 91 90 20 20

Tining av frosne rør
Vår avdeling Spylehuset utfører ofte rørtining i vinterhalvåret.

Rørinspeksjon
En svært informativ måte å finne ut av hva som er problemet på, er å bruke et spesialkamera i rørinspeksjonen. Med denne teknologien får vi full oversikt over rørenes indre liv!

Trasesøk
Vi utfører trasesøk og hjelper deg med å finne rør du ikke vet hvor går.

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert

Det er mange fordeler med å være en Miljøfyrtårn-bedrift, både for oss og for samfunnet som helhet.

Miljøfyrtårn-bedrifter bidrar til å redusere klimagassutslipp, forurensning og avfall.
Miljøfyrtårn-bedrifter bidrar til en mer bærekraftig utvikling av samfunnet.
Miljøfyrtårn-bedrifter er ofte ledende innen utvikling av nye miljøvennlige produkter og tjenester.

Les mer her 

Rørlegger Oslo

Alle trenger en rørlegger på et tidspunkt og da er det viktig å ha en pålitelig partner ved sin side. Uansett om det er snakk om å bygge et komplett bad, installere ny varmepumpe, ny varmtvannsbereder eller noe annet innen VVS, har vi dedikerte fagfolk som kan hjelpe deg.

Som rørlegger i Oslo utførere vi mange jobber på Majorstua / Majorstuen og Oslo Vest.
I Viken  utfører vi mange jobber i tidligere Akershus: Bærum , Asker og Lillestrøm

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
40 08 40 40
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Mesterbrev

Mestermerket

Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

Startbank

Leverandørregister for bygg og anlegg

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn-sertifisert

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice