Nybygg

Om snekkerhuset

Snekkerhuset er vår snekkeravdeling som hovedsakelig utfører arbeid i våre prosjekter. Oppdragene kan være alt fra å sette opp vegger, tak, kjøkken, trapp, dører, vinduer, legge gulv etc. Våre snekkere har lang erfaring og er vant til å jobbe med mange ulike typer oppdrag. De utfører jobben med faglig presisjon og leverer høy kvalitet på arbeidet som utføres. 

Våre prosjekter krever ofte flerfaglig kompetanse

En vellykket prosjektgjennomføring med alt fra snekker, rørlegger, elektriker og flislegger, krever en god kommunikasjon og et godt samarbeid på tvers. Vi har utarbeidet gode rutiner for samarbeid og prosjektledelse, som krever tverrfaglig kompetanse. Vi tar ansvar for at prosjektet gjennomføres til rett tid, med riktig kvalitet og til riktig pris. Dette forenkler ofte prosessen og gjør rehabiliteringen mer effektiv.

All dokumentasjon knyttet til arbeidet som er utført vil bli tilgjengeliggjort for kunden.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på et snekkeroppdrag eller kanskje ønsker du en gratis befaring? Ta kontakt via vårt kontaktskjema.

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Rørleggerhuset
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice