Nybygg

Nybygg

Vi har kompetansen og erfaringen

VVS og Rørleggertjenester i nybygg 

I byggeprosjekter er vi involvert i opprettelse av alt det rørtekniske. Vi er medlem av VVS eksperten og fører mange kjente merkevarer innen VVS-utsyr, baderomsmøbler, toaletter, dusjvegger, badekar, servant, wc, kjøkkenvask, armatur, kraner, vasker, varmtvannsberedere og dusjkabinetter.

Velkommen til vårt showroom

I vårt nye showroom har vi alt fra de små og spennende til de store anerkjente produsentene av VVS-utstyr. Ta turen innom vår utstilling, så får du endringene akkurat som du ønsker.

Vanlige installasjoner for oss i nybygg:

Dette kan være alt fra bygging av boliger, offentlige bygg til skoler og industribygg.

Høy kompetanse og lang erfaring med nybygg

Våre rørleggere er dyktige fagfolk som brenner for å yte god service og utføre en god jobb døgnet rundt,  Vi holder oss stadig oppdaterte innen gjeldende forskrifter og nye løsninger. Rørleggerhuset AS er en trygg og solid partner med godt kvalifisert personell, som har lang erfaring. Høy fagkompetanse og kvalitet på det rørtekniske arbeidet er en selvfølge hos oss.

Involver oss tidlig i prosessen 

Jo tidligere i prosessen vi kontaktes, desto mer nytte kan dere få av vår kompetanse. Siden vi også er en produktuavhengig partner, kan vi hjelpe kunder til å få optimale løsninger og bistå med å få frem det fulle potensialet.

 

Nybygg

 

Befaring og prisoverslag 

Vi leverer våre tjenester til entreprenører og private i Oslo og Viken / Akershus. Vi tilbyr gratis og uforpliktende prisoverslag, og står klare til å sette i gang med nye prosjekter i Oslo og Viken.

Se noen av våre tidligere prosjekter her

 

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
40 08 40 40
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Rørleggerhuset
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice