Vannbåren varme

Vannbåren varme

Vannbåren varme

Vannbåren varme er vann som varmes opp og sirkulerer i boligen via rør eller gjennom radiatorer. Vannbåren varme gir en særlig gode varme i boligen og bidrar til et sunnere inneklima.

Bergvarmepumper

Bergvarmepumpe henter varme fra grunnfjellet eller under bakken på tomten din, med en kollektor. En av fordelene med dette systemet, er at du ikke trenger stor tomt, da hullet i fjellet har en liten diameter. På den måten blir tomten og miljøet rundt lite preget. Dette er en av grunnene til at flere velger denne formen for varmepumpe. Videre konsentrerer varmepumpen den lagrede energien og distribuerer den til radiatorer, gulvvarme, bad og dusj. Borehulldybde er mellom 60 til 200 meter, men varierer etter energibehov.

Minimert energiforbruk og lavere strømregninger

Det er ingen nyhet at varmepumper generelt er både godt for miljøet og lommeboka. Vi blir mer og mer bevisste på smarte og langsiktige løsninger når det gjelder energi og forvaltning av våre ressurser. Med en bergvarmepumpe kan du raskt tjene inn pengene det kostet å kjøpe anlegget, ved at utgiftene for oppvarming av boligen faller betraktelig.

Økonomisk støtte fra Enøk og Enova

Du kan få inntil kr. 40.000,- for å gå over til miljøvennlig alternativ som varmepumpe. Myndighetene har som mål å helt fase ut fossilt brensel og dette er gode nyheter for deg som enten skal bygge ny bolig, eller har en eksisterende bolig, og ønsker å gå over til fornybar varme.
Merk at Enøk gir tilskudd til nybygg og Enova gir tilskudd til eksisterende bygg.

Vi leverer bergvarmepumper til Østlandet

Vi hjelper kunder som bor på Østlandet med å forbedre inneklima og økonomien ved å installere bergvarmepumpe.

Befaring og prisoverslag

Vi kommer gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for deg og din bolig. Etter befaringen får du en pris på hva det kommer til å koste. 

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
400 84 040
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Rørleggerhuset
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice